CANCER: tratamente naturiste, plante, ceaiuri


Kombucco Orientalis, ceaiul probiotic folosit de peste 2000 ani

Kombucco Orientalis

Kombucco Orientalis este un alt ceai folosit de peste 2000 de ani, cu efecte curative atribuite de mii de consumatori din toata lumea. Acesta provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin, iar conform arhivelor istorice prima mentionare pare sa fie din Coreea antica.

Inca dinaintea anului 220 i.Hr. (in timpul dinastiei Tsin) se credea ca Kombucco Orientalis are anumite proprietati magice, care asigura nemurirea, dar recent s-au facut cercetari si s-au dovedit si confirmat multe din proprietatile atribuite pana atunci doar speculativ.

In anul 414 i.Hr., Kombucco Orientalis a fost denumit de catre coreeni "Ceaiul Divin". Mii de oameni din toata lumea o beau zilnic si se bucura de efectele ei binefacatoare. Prima mentionare pentru Kombucco Orientalis pare sa fie in Coreea antica, dar ea a aparut in China in timpul dinastiei Tsin. De aici s-a transmis in Japonia, Rusia si India, unde este consumata zilnic de un numar mare de oameni. Inca dinaintea anului 220 i.Hr. – in timpul dinastiei Tsin – se credea ca Kombucco Orientalis are anumite proprietati magice, care asigura nemurirea.

In anul 414, imparatul Japoniei Inkyo a cautat pana in Coreea pe cineva care sa-i vindece tulburarile digestive, si, dupa indelungi cautari, l-a gasit pe doctorul Kombu, care probabil a adus "Ceaiul Divin" cu el.

Razboinicii japonezi considerau proprietatile bauturii atat de speciale incat o luau cu ei in toate bataliile. Arhivele istorice arata ca obiceiul lor era sa pastreze bautura in butelci. Ei considerau aceasta ca o bautura relaxanta si datatoare de puteri.

Istoricii considera ca Kombucco Orientalis a fost folosita pentru prima data pentru proprietatile sale videcatoare in Orientul indepartat, in principal in Japonia, China si Coreea. Odata cu extinderea rutelor comerciale, vanzatorii orientali probabil ca au adus bautura cu ei mai intai in Rusia, apoi in Europa de Est. Obiceiul de a bea ceaiul fermentat s-a raspandit in Europa si a durat pana la restrictiile impuse de al doilea razboi mondial. El a impiedicat producerea de Kombucco Orientalis, datorita absentei ingredientelor de baza. Se stie ca Kombucco Orientalis a aparut in Germania odata cu schimbarea secolului, venind pe drumurile comerciale dinspre Rusia.

Vindecari - cazuri reale:

Nu numai ca a fost folosit in curele alternative pentru cancer, acest produs a fost util si pentru sute de alte afectiuni. Vom cita aici numai cateva marturii legate strict de afectiuni maligne:

"Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii ceaiului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc in fiecare zi."


"Ronald Reagan a fost dignosticat cu cancer, dupa care a aflat de Kombucco Orientalis si de beneficiile ei. El a introdus aceasta bautura in regimul sau alaturi de beta-caroten sub forma de emulsie de vitamina A si de Wobenzymes, un produs din Germania. Realitatea este: Ronald Reagan a fost dignosticat cu cancer acum multi ani si acum se simte foarte bine (n.e. la momentul marturiei)".


"As dori sa prezint si altora experienta mea cu Kombucco. In aprilie 1994 cancerul de os a aparut si starea de sanatate a umarului meu drept a inceput sa se inrautateasca. Puteam sa-mi folosesc cu greu mana dreapta. Durerea devenise aproape insuportabila. Nu puteam dormi noptile. Mergeam foarte greu. Nimic nu mi-a fost de ajutor ca sa-mi imbunatatesc starea. Ma pregateam sa mor. Catre sfarsitul lunii iulie gazda mea mi-a dat o bautura. Am inceput sa beau cate o cana pe zi. In mai putin de trei saptamani umarul meu s-a vindecat! De atunci ma simt din nou in viata si am foarte multa energie. Nu sunt deloc obosit. Ce senzatie de fericire sa ma simt astfel! Sunt in viata, sunt bine si din nou plin de speranta! [...] De atunci am recomandat Kombucco orientalis multora dintre prietenii mei, din Hawaii pana in Alaska, Nevada, Marea Britanie, Ungaria si in toata California. Toti mi-au dat un raspuns pozitiv. As dori sa-mi exprim multumirile mele umile pentru munca neobosita si nerasplatita pe care ati facut-o pentru multi dintre noi care au suferit inutil datorita tratamentelor medicale conventionale."


Ma adresez asa catre dumneavoastra pentru simplul motiv ca, distributia in Romania a ceaiurilor CHIPPEWA si KOMBUCCO ORIENTALIS o vad ca pe o munca de samaritean.

In ianuarie a.c. (n.r. 2007), in urma verdictului de neputinta (dupa 4 ani de tratament prin trei operatii chirurgicale combinate cu chimioterapie pentru cancer la limba, profesionalism pentru care tind sa le multumesc doctorilor Creanga, Davidescu si Visinescu din Constanta) dat de medici la adresa starii de sanatate a tatalui meu, am purces la a cauta alte solutii pentru a-I putea salva viata.

Dupa o noapte de studiu pe Internet, m-am oprit asupra a trei produse naturiste: Ceai Chippewa, Ceai Kombucco Orientalis si pastile Shark Aid, alegandu-le in contextul in care medicii au declarat metastaza si neputinta de a mai face ceva.

Fiind produse exclusiv naturale si fara efecte secundare, m-am transformat intr-un fel de medic al tatalui meu (66 ani). Oricum nu mai era nimic de pierdut.

Cu trei zile inainte de a primi aceste produse, tatal meu se umflase la fata si capatase o culoare pamantie. Avea deja dureri periodice dese si-I disparuse pofta de mancare. Slabise mult.

La trei zile dupa ce a inceput sa ia combinatia de produse de mai sus s-a dezumflat la fata, i-a revenit culoare vie a pielii, a inceput sa manance si durerile i-au scazut in intensitate.

Ducea boala pe picioare fara sa fi facut chimioterapie de 6 luni si nici n-a mai facut. A urmat tratamentul pana in luna aprilie (n.r. 2007) si rezultatele erau imbucuratoare.

Avea o culoare normala a pielii, manca normal in ciuda complicatiilor din cavitatea bucala si avea activitate. Isi facea de lucru in garaj. In mod explicabil doar prin resemnarea in fata bolii a renuntat sa mai ia cele trei produse de mai sus desi efectele vizibile erau pozitive.

[...]

Avand in vedere ca ramasese ceai Kombucco Orientalis, l-a consumat mama mea. Este suferinda de inima si insomnie. In doua saptamani de tratament mama a ajuns sa doarma 8 ore pe noapte cand, de 20 ani dormea maxim 3-4 ore pe noapte.

Inima a inceput sa nu-i mai creeze probleme, probleme care erau devastatoare, in special la schimbarea dintra anotimpuri.

A luat si sotia mea (n.r. ceai Kombucco Orientalis). A avut ulcer tratat dar nevindecat total. Periodic avea probleme cu stomacul cu dureri suparatoare si avea si palpitatii la inima. Si sotia mea confirma diminuarea pana la nivel de jena a durerilor si palpitatiilor, cu durata foarte scurta si foarte rar.

Lasand prioritate mamei si sotiei, am luat si eu sporadic ceai Kombucco Orientalis si am constatat diminuarea notabila a hemoroizilor cu dusparitia hemoragiilor periodice.

Toate efectele de mai sus au aparut nu prin consum alaturi de un tratament medical.

I-am dat un pahar si unei prietene de familie (55 ani) care ia diazepam pentru a dormi. In acea noapte a zis ca a dormit ca un prunc fara sa mai ia pastile. I-am mai dat dupa doua zile un pahar si a dormit la fel de bine fara pastile desi in noaptea precedenta avusese nevoie de pastile pentru a dormi. Astazi i-a sosit si ei ceaiul Kombucco Orientalis.

Avand in vedere efectele vizibile, pozitive, notabile si immediate, consider aceste produse naturale ca fiind aproape miraculoase.

Am un mare regret ca nu le-am descoperit mai demult, poate mi-as fi salvat tatal care a decedat la o luna dupa ce a refuzat sa mai consume ceaiurile si pastilele.

Noi luam in continuare  Kombucco Orientalis, ne simtim foarte bine si evolutia pe panta pozitiva continua desi avem doar o saptamana de cand am intrat toti trei la consumul prescris.

Merita incercat, este aproape miraculos!"

Marturii preluate cu acord de pe sit-ul www.kombucco.eu - pagina anti-cancer: http://kombucco.eu/kombucco/romana/beneficii-vindecari-tratamente/cancer.php

Unde gasiti Kombucco Orientalis in Romania?

Kombucco Orientalis de cea mai buna calitate veti achizitiona direct de la producator. O comanda puteti face on-line de pe sit-ul: www.alb.ro iar preturile sunt mici comparativ cu tratamentele conventionale care este cunsocut faptul ca nu au sanse de a vindeca afectiuni maligne.eXTReMe Tracker